Video 9 – Het volgende niveau

Ben jij na deze gratis minicursus geïnspireerd geraakt en wil je jezelf naar een hoger niveau tillen?

Helaas komt aan alles een einde, zo ook aan deze gratis online mincursus herfst/winter. Ben je geïnspireerd geraakt en denk je bij jezelf: ‘Ik wil mij verder verdiepen in aromatherapie maar weet niet welke cursus of opleiding bij mij past’? Ellen staat altijd voor je klaar om het juiste advies te geven zodat je aromatherapie als een waardevolle toevoeging voor in je praktijk kunt gebruiken.

In deze laatste lesvideo legt Ellen meer uit over de aromatherapie jaaropleiding. Deze opleiding bestaat uit 12 online lesdagen en 2 aromabeleefdagen (livedagen). De aromatherapie jaaropleiding is geschikt voor velen zoals mensen die in de zorg werken, schoonheidsspecialisten, masseurs, therapeuten, en pedicures. De jaaropleiding is geaccrediteerd voor de KTNO zodat je gewoon de punten ontvangt.

Wil jij jezelf een opleiding van ons cadeau gegeven? Goed nieuws! Je kunt de opleiding indienen bij de belastingdienst voor de belastingaftrek. Ook kan een werkgever een opleiding aanvragen voor zijn of haar personeel. Wij hopen je te zien bij één van onze opleidingen en voor meer informatie kijk je op onze website: www.stichtingwellness.nl.